1.

A Pénztárnál vegyen fityinget. A fityingeket mindig tartsa kéznél, mert szüksége lesz rá a bobok elindításához.

2.

A fityinget megvétele után álljon sorba a bobindítónál. Ha van üres bobkocsi, üljön be. Kösse be a biztonsági övét. A bob indulásához dobjon be egy fityinget az automatába. Bobkocsinként 1 fitying bedobására van szükség függetlenül attól, hogy egyedül vagy ketten utaznak a bobkocsiban. A kapun szemben elhelyezett közlekedési lámpa zöld fénye jelzi, hogy indulhat. A fékkar előre nyomásával induljon el.

3.

A pálya első, felhúzó szakaszán nincs semmi dolga, nézelődjön, gyönyörködjön a tájban.

4.

A pálya legmagasabb pontjára érve a bobkocsi leakad a felhúzó kötélről, és megáll a startnál. Innentől kezdve Ön irányítja a bobot. A fékkar előre tolásával indulhat, a fékkar hátra engedésével fékezhet, vagy megállhat.

5.

A START-tól az Ön előtt haladó bobkocsi után egy kis követési távolságot hagyva induljon el. A START-nál történő hosszabb ideig tartó várakozás balesetveszélyes, mert a felhúzó kötélről leakadó bobnak még nem fog a féke, és az előtte várakozó bobkocsiba ütközik.

6.

A pályát mindenki saját felelősségére használja. Az ütközésért, mindig a hátulról az előtte haladó bobkocsiba ütköző személy a felelős!

7.

A célhoz közeledve fékezzen, és lassan haladjon át a célkapun. A célkapu után ne álljon meg, mert itt találhatók a biztonsági fékek a pályában.

8.

Csatolja ki a biztonsági övét, és a lépcsőkhöz érve kezdje meg a kiszállást. A bobok nem állnak meg, menet közben kell kiszállnia. A kiszállást egy szakaszon a bobkocsival azonos sebességgel haladó mozgó járda segíti.

9.

A kiszállási szakaszon mindenkinek ki kell szállnia. Amennyiben még van felhasználatlan fitying Önnél, álljon újra sorba a bobindítónál, és amint sorra került ismét használhatja a pályát.

10.

Amennyiben már nincs több felhasználatlan fityingje, de még szeretné használni a pályát, a pénztárnál vehet újabb fityingeket.Köszönjük, figyelmét, kellemes szórakozást kívánunk.