A park területén 3 vendéglátó egység található: a bobpálya főépületében található melegkonyhás büfé, a játszóház épületében található játszóház büfé, valamint a várban található „Rád Vár” elnevezésű várterasz kávézó.

A bobpálya melletti épületben található melegkonyhás büfében frissensültek, egytálételek, gyorsételek, valamint jégkrém, kávé, csoki, keksz, hűtött ásványvíz, üdítő, sör, továbbá bor és rövidital megvásárlására van lehetőség.

A büfé rendelkezik zárt étkezővel és nyitott terasszal is.

Melegkonyhás büfénkben igény esetén lehetőség van csoportok étkeztetésére is pl. csapatépítő tréningek, osztálykirándulások alkalmából, vagy baráti társaságok részére előzetes bejelentkezés esetén.

A játszóház épületében a játszóház nyitvatartási ideje alatt a pénztár mellett büfé is üzemel.
A játszóház büfében, ásványvíz, üdítő, jégkrém, édes és sós keksz áll a gyerekek rendelkezésére, míg a szülőknek kávéval és hideg sörrel egészül ki a választék.

A Rád Vár kávézó főként a nyári hónapokban tart nyitva, ahol jégkrém, kávé, üdítők, sós kekszek, hideg sör áll vendégeink rendelkezésére.

Meleg időben, a park területén belül, változó helyszíneken hűsítő jégkása vásárlására is van lehetőség, melyet a park emblémájával ellátott jégkása kulacsokban lehet megvásárolni.