A park területén 3 vendéglátó egység kínálatával várjuk felfrissülni vágyó vendégeinket: a bobpálya mellett a Panoráma büfében, az óriási katlanban megbúvó Katlan büfében, vár falakkal körbevett „Rád Vár” elnevezésű várterasz kávézóben.

A Panoráma büfé a'la carte ellátással szolgálja ki a kalandparkba látogatókat.  Házias ízekkel és kedves kiszolgálással mindig örömmel fogadjuk vendégeinket. Fissensültek, egytálételek, gyorsételek, valamint jégkrém, kávé, csoki, keksz, hűtött ásványvíz, üdítő, sör, továbbá bor és rövidital is vásárolható. A Panoráma büfé rendelkezik zárt étkezővel és nyitott terasszal is. Igény esetén lehetőség van csoportok étkeztetésére is pl. csapatépítő tréningek, osztálykirándulások alkalmából, vagy baráti társaságok részére előzetes bejelentkezés esetén.

A kalandpark óriási katlanjában megbúvó Katlan büfében egy gyors ebéd, egy hűsítő és máris mehet tovább a játék! Street food jellegű ételekkel és számos frissítő itallal, üdítővel és kávéval várja vendégeit a Katlan!

Meseszép panoráma kilátással, kávékülönlegességekkel, házi limonádékkal, cukrászsüteményekkel és hűsítő jégkrémekkel vár a Vár! Összetevészthetetlen fárfalakat már bobpályától láthatod. A Rád Vár kávézóban a nyári hónapokban várjuk szusszani vágyó vendégeinket.

Napos, meleg időben a játék élmények hevében hűsítő jégkásával is várjuk látogatóink a park változó helyszínein, egyedi emblémázott kulcsban is szolgáljuk, nem érdemes kihagyni.