2020. február 22.
Kiss Péter emléktúra (szervező: Hérics TTSE)

A Kiss Péter emléktúra, 2014-től, minden év februárjában kerül megrendezésre a 2013. májusában, a Kancsendzöngán fiatalon elhunyt gyöngyösi hegymászó, Kiss Péter emlékére.
A túra rajt és célhelye az Oxygen Adrenalin Park.

2020. július 4-5.
XIII. Családi hétvége (saját szervezésű program)

Minden évben, július első hétvégéjén rendezzük meg az Oxygen Adrenlin Park családi hétvégéjét, amikor is meglepetésekkel várjuk az ide érkező vendégeket.
Garantáltan élményekben gazdagon mész haza!

2020. augusztus 29.
III. Libegők Éjszakája országos rendezvény

2020. augusztus 29-én kerül megrendezésre a III. Libegők Éjszakája országos rendezvény, melyhez a Mátra Libegő is csatlakozott. Az Oxygen Adrenalin Park aznap a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 10:00 – 19:00-ig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 10:00 – 24:00-ig üzemel.

A bobpálya melletti büfénk egészen 24:00 óráig üzemel, ahol szendviccsel is várunk titeket. (A melegkonyhán a park nyitva tartásához igazodva 18:30-ig lehet rendelést leadni).

Elővételes jegyvásárlás nincs, az aznap, nyitvatartási időben, a pénztáraink bármelyikében megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig nyitva tart. A libegőre való utolsó felszállás 23:30-kor történhet.

Gyere, és csodáld meg az éjszakai Mátrát, és a környék éjjeli fényben úszó településeit! Tiszta időben a naplemente, majd azt követően a gyönyörű csillagos égbolt is feledhetetlen élményt nyújt. A naplemente aznap 19:26-kor várható.

Szeretettel várunk mindenkit!

2020. szeptember 27. (ELHALASZTVA)
14 éves az Oxygen Adrenalin Park (saját szervezésű program)

Az Oxygen Adrenalin Park 2006. szeptember 28-án nyitotta meg kapuit, s minden évben szeptember utolsó hétvégéjén ünnepli a születésnapján, idén már 11. alkalommal.
Ilyenkor arcfestővel, lufihajtogató bohóccal, gyermekfoglalkoztatóval, születésnapi tortával és nem utolsó sorban sztárfellépőkkel várjuk az idelátogatókat. Idén sem lesz ez másként.
Vendégünk volt már Barbee, Szandi, Nagy Feró, Péter Szabó Szilvia, a humorista Dombóvári István, a szabaduló művész David Merlini, az Irigy Hónaljmirigy, a Fresh, Vastag Csaba, Kasza Tibi, …stb.