2019. február 23.
Kiss Péter emléktúra (szervező: Hérics TTSE)

A Kiss Péter emléktúra, 2014-től, minden év februárjában kerül megrendezésre a 2013. májusában, a Kancsendzöngán fiatalon elhunyt gyöngyösi hegymászó, Kiss Péter emlékére.
A túra rajt és célhelye az Oxygen Adrenalin Park.

2019. május 10.
Libegő megnyitó

2019. május 10-én átadásra kerül a Mátra legújabb attrakciója, a sástói Mátra Libegő, egy közel 500 m hosszú felvonó a Gyöngyös melletti Sástón. A libegő hazánk legmagasabban fekvő tavát köti össze az Oxygen Adrenalin Parkkal.
A 24-es sz. főút felett is átívelő libegő alsó állomása a sástói parkoló közelében, a felső állomása pedig az Oxygen Adrenalin Parkban van.
A libegőről Sástó, Gyöngyös városa, tiszta időben az Alföld, de akár a Budapest környéki hegyek is láthatóak.
A 10:00-kor kezdődő hivatalos átadó ünnepség után, 13:00-tól ezen a napon és 2019. május 11-én szombaton a libegő ingyenesen használható.

2019. július 6-7.
XII. Családi hétvége (saját szervezésű program)

Minden évben, július első hétvégéjén rendezzük meg az Oxygen Adrenlin Park családi hétvégéjét, amikor is meglepetésekkel várjuk az ide érkező vendégeket.
Garantáltan élményekben gazdagon mész haza!

2019. szeptember 29.
13 éves az Oxygen Adrenalin Park (saját szervezésű program)

Az Oxygen Adrenalin Park 2006. szeptember 28-án nyitotta meg kapuit, s minden évben szeptember utolsó hétvégéjén ünnepli a születésnapján, idén már 11. alkalommal.
Ilyenkor arcfestővel, lufihajtogató bohóccal, gyermekfoglalkoztatóval, születésnapi tortával és nem utolsó sorban sztárfellépőkkel várjuk az idelátogatókat. Idén sem lesz ez másként.
Vendégünk volt már Barbee, Szandi, Nagy Feró, Péter Szabó Szilvia, a humorista Dombóvári István, a szabaduló művész David Merlini, az Irigy Hónaljmirigy, a Fresh, Vastag Csaba, Kasza Tibi, …stb.