Mátra Kemping

Négycsillagos kényelem kedvező árakon! Megújult Mátra Kemping igényesen kialakított, pázsitos sátor- és lakókocsi helyekkel, 2-8 személyes komfortos faházakkal, apartmanokkal várja régi és új vendégeit.
A kemping 530 m magasan fekszik csodálatos hegyvidéki környezetben, a Mátra hegycsúcsaitól körülölelve, annak szívében. Kedvelt kiránduló- és üdülőhely. Közvetlen szomszédságában található 50 m magas kilátó, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul a látogatók szeme elé.

Medaqua Kft.

A Medaqua KFT forgalmazza az Európa szerte jól ismert Hunyadi János glaubersós gyógyvizet, a Ferenc József keserűvizet, a Mira glaubersós gyógyvizet, a Mira Baby gyermekgyógyvizeket, és a Parádi kénes gyógyvizet, a Parádi szénsavval dúsított ásványvizet, valamint a mátrai forrásvizekből készült Aqua Friss és Aqua Oxigén Plusz oxigénnel dúsított ivóvízcsaládot, melyek palackozása két palackozó üzemünkben, Parádsasváron és Tiszajenőn történik.

Panoráma Panzió

A Panoráma Panzió a Mátra hegység szívében, Mátrafüred és Mátraháza között, lélegzetelállító környezetben Sástó-Kőbányán, az Oxygen Adrenalin Park területén található, 10 percnyi sétára a Sástói kilátótól, és tótól.
Elhelyezkedése miatt kikapcsolódásra, szórakozásra, sportolásra, pihenésre egyaránt kitűnő lehetőséget biztosít.

ÉLPAK Zrt.

Az ÉLPAK Zrt. 1986-ban alakult meg, mint GMK és ebben a vállalati formában tevékenykedett 5 éven keresztül. Tevékenységi köre palackozóipari gépek karbantartására és felújítására terjedt ki. 1991-ben profilbővülés történt a cégnél, a palackozástechnikai profil mellé a vállalat új tevékenységként gyógy- és ásványvíz palackozásba és forgalmazásba kezdett. Még ugyanebben az évben a cég KFT-vé alakult át. 1997-ben az ÉLPAK ezt a szervezeti formát is kinőtte, így 1997. decemberétől mint részvénytársaság tevékenykedik.

Sástó Hotel

A háromszintes, vadonatúj Sástó Hotel*** a Mátra Kemping területén épült. Ennek a létesítménynek az alsó szintjén kapott helyet a wellness részleg és a sóbarlang, valamint a wellness recepció egy drinkbárral. Az épület további két szintjén alakítottuk ki a háromcsillagos színvonalú hotelszobáinkat.

Packer Kft.

A Packer Kft. használt palackozógépek, gépsorok, felújításával, értékesítésével, komplett üzemek telepítésével, új üzemek létesítésével a tervezéstől a kivitelezésig, szerszám- és alkatrészgyártással termék és formaváltáshoz, valamint egyedi gépgyártással foglalkozik az élelmiszeripar, kozmetikai iparág és vegyipar számára.