Táborszervezők, Táborvezetők figyelem!

Új táborozó hely a Mátrában! Ismerjen meg minket és szervezzen egy felejthetetlen tábort a résztvevőinek!

Az Oxygen Adrenalin Park egész évben nyitott a legkülönfélébb táborok lebonyolítására. Ideális helyszíne vagyunk az edzőtáboroknak, cserkésztáboroknak, élménytáboroknak, de akár nyelvi, sőt ismeretterjesztő (pl.: csillagász) táborok is szervezhetők hozzánk. A lehetőségek korlátlanok.

A Kalandparkról

Elhelyezkedés
16 hektáros kalandparkunk távol a város zajától, Mátrafüred és Mátraháza között (a 24-es főút mellett), lélegzetelállító környezetben a Mátra hegység szívében található, közel az ország legmagasabb pontjához a Kékestetőhöz.
Páratlan hegyvidéki klímájának köszönhetően a gyermekeket egész évben jó levegő fogadja, melyhez festői szépségű táj és otthonos légkör párosul.

Szálláshelyeink
Kisebb létszám esetén a kalandpark új panziójában tágas, 6-8 férőhelyes emeletes ágyas szobákkal várjuk vendégeinket. Maximum férőhely 30 fő.
Nagyobb létszám esetén a Mátra kemping 4-6 férőhelyes szobáiban, több mint 150 főt is el tudunk egyszerre szállásolni.
Motel: 104 férőhely
Faház: 56 férőhely
Igény szerint sátorhelyeket is tudunk biztosítani.

Étkezés
Reggeli, ebéd és vacsora igény szerint kérhető, továbbá a melegkonyhás büfénk kínálata is rendelkezésre áll.

Szolgáltatások
Az Oxygen Adrenalin Park egyes játékelemei (több, mint 30) a tábor programjába beépíthetők vagy külön térítés ellenében is igénybe vehetők. (Részletek a bal oldali menüben.) Zártkörű foglalkozások esetén termet biztosítunk.
Rossz idő esetére is tartalmas programokkal rendelkezünk.

Olyan táborszervezők, táborvezetők jelentkezését is várjuk, akiknek fontos, hogy a résztvevők változatos környezetben, izgalmas helyszíneken és élményekben gazdag programokban vehessenek részt. (Táborszervezői jutalék megállapodás szerint!)

Bővebb tájékoztatást az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen kérhetnek:
Mobil: +36 30 415 4899
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.